OBAVJEŠTENJE ZA ĐAKE OSNOVNIH ŠKOLA-GRAS

Datum objave: 26.08.18 Objavio: admin

 

KJKP „GRAS“

Sektor​​ distribucije,prodaje i marketinga

Služba Prodaje karata

Datum,14.08.2018.g.

 

 

OBAVJEŠTENJE ZA ĐAKE OSNOVNIH ŠKOLA

 

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Obavještavaju se​​ đaci osnovnih škola​​ kao javnih ustanova​​ sa područja Kantona Sarajevo​​ da su sa početkom nove školske godine​​ OBAVEZNI​​ zamjeniti postojeće iskaznice za prevoz ​​ koje su važile za školsku 2017/2018.godinu.

 

Cijena potvrde za osnovce iznosi 2,00KM, a cijena iskaznice je 3,00KM.

 

Za izradu novih iskaznica potrebno je donijeti :

  • jednu fotografiju,

  • GRAS-ovu potvrdu​​ ovjerenu od strane škole.

 

Učenici osnovnih škola :

  • od 6-10 godina​​ ( I – IV razred )​​ kupuju​​ roze potvrde

  • od 10-15 godina​​ ( V – IX razred )​​ kupuju​​ žute potvrde.

 

Potvrde se mogu kupiti​​ ISKLJUČIVO​​ na prodajnim mjestima Gras-a. Prilikom kupovine strogo voditi računa o kupovini odgovarajuće potvrde u skladu sa starosnom dobi. Ovjerenu potvrdu od​​ strane škole, sa pečatom preko fotografije i upisanim datumom rođenja (dan, mjesec i godina), treba dostaviti na jedno od prodajnih mjesta na kojima će se vršiti izrada iskaznica i to :

ĆUMURIJA, OTOKA, DOBRINJA,​​ ILIDŽA​​ i​​ VOGOŠĆA.

 

Đaci su obavezni izvršiti zamjenu postojećih iskaznica do kraja​​ SEPTEMBRA​​ 2018g., do kada će moći kupovati kupone za prevoz sa starim iskaznicama.

 

Mole se đaci da izrade nove iskaznice za školsku 2018/2019.godinu zbog svoje sigurnosti,​​ bezbjednog prevoza i izbjegavanja problema zbog neposjedovanja adekvatne prevozne karte.

 

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na kontakt tel:​​ 033/226 738, 033/203 819

kao i na mail adresu :​​ prodaja@gras.ba

  

 ​​​​ Šef službe prodaje:  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ Rukovodilac sektora

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​  ​​​​ Distribucije,prodaje i marketinga

 

Dostavljeno:

  • Svim osnovnim školama KS​​ ​​ 67​​ x​​ ​​ putem mail-a

  • Na prodajna mjesta Službe 8x

  • a/a

Comments are closed.