“DRUGA OSNOVNA ŠKOLA“ – ŠKOLA ZA PRIMJER

Datum objave: 28.12.16 Objavio: admin

Protekli period je za našu školu bio period rekonstrukcije, modernizacije i unapređenja odgojno-obrazovnog procesa. Djela su najbolji pokazatelji uspjeha, a djela naše direktorice, prof. Arnele Trešnjo, sve govore, jer “Druga osnovna škola“ je svakim danom sve ljepša, a uslovi za boravak i rad sve bolji.

Realizacijom brojnih projekata i primjera dobre prakse, obnovljena je infrastruktura, utopljene su prostorije škole, kabineti su opremljeni novim namještajem, koji je prilagođen uzrastu učenika, multimedijalnom opremom i novim nastavnim učilima. Na taj način je olakšan rad nastavnicima, a naši učenici na lakši i zanimljiviji način usvajaju nastavne sadržaje. Dječija radost je dovoljna potvrda opravdanosti ovih velikih i značajnih projekta.

Zahvaljujući odličnim idejama, napornom radu, zajedničkom cilju i saradnji  svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa, uspjeh nije izostao. Svi uposlenici škole, naši vrijedni učenici, njihovi roditelji, lokalna zajednica i brojni prijatelji naše škole, nesebično su podržavali ideje i projekte uvažene direktorice, na čijem čelu naša škola niže uspjeh za uspjehom i korača sigurnim koracima u bolju i svjetliju budućnost.

Ponosni smo što smo dio tima “DRUGE OSNOVNE ŠKOLE“.

Našoj uvaženoj direktorici upućujemo iskrene čestitke na mnogobrojnim uspjesima, realizovanim idejama i ostvarenoj viziji!

FOTOGALERIJA