HUMANITARNA PREDSTAVA ZA NAŠE UČENIKE

Datum objave: 6.04.18 Objavio: admin

Biti human i velikodušan, biti topao i osjećajan su karakteristike dobrih i plemenitih ljudi. Humanost je vrlina u koju je utkana neviđena dobrota, velikodušnost, ljubav i nježnost. To je osobina vrijedna divljenja. Neopisiv je osjećaj kada vidimo radost u očima osobe kojoj smo pomogli, na bilo koji način i bilo kojim postupkom. Naši učenici, roditelji i  uposlenici škole su još jednom pokazali svoju humanost. Zajedno su se uključili u projekat „Ljepotica i zvijer na putu humanosti“.  Shodno svojim mogućnostima dali su doprinos, te na taj način pokazali da zajedno možemo učiniti mnogo.

Humanitarna predstava „Ljepotica i zvijer“ je održana u petak 30.03.2018. godine u  multimedijalnoj sali naše škole, za sve učenike od prvog do četvrtog razreda. Predstavu su izveli učenici „Sedme osnovne škole“.

Svi smo zaista uživali u prelijepoj i veseloj atmosferi, a razigrani mališani su i zaplesali. Zahvaljujemo se našim gostima na ovom predivnom programu koji su nam pripremili. Iskreno se nadamo da ćemo uvijek biti jedni uz druge i da ćemo biti humani.

HUMANA DJELA MOGU PROMIJENITI SVIJET, JER HUMANOST SPAJA LJUDE!

FOTOGALERIJA