Individualna stručna usavršavanja

Datum objave: 16.05.17 Objavio: admin

U utorak, 04.4.2017. godine nastavnica hemije, Beširević Sena, realizirala je ogledni sat iz hemije. Nastavna jedinica je nosila naziv „Oksidacija i oksidi“, a sat je realiziran u VIII- 2 razredu.Učenici su na vrlo kreativan način pokazali karakteristike pojedinih elemenata, uz glumačke talente neobično predstavili hemijske elemente. Primjenjivanje i usvajanje znanja je proteklo u vrlo zanimljivoj atmosferi. Poseban interes učenika je izazvao eksperiment oksidacije

Oglednom satu su prisustvovali direktorica škole, pomoćnik direktorice i pedagog. Čas je bio vrlo uspješan, te upućujemo iskrene čestitke i nastavnici i učenicima VIII- 2 razreda.

U okviru individualnog stručnog usavršavanja nastavnika, u ponedjeljak, 03.4.2017. godine nastavnik biologije, Nermin Vatrić,  realizirao je ogledni čas iz predmeta- priroda. Nastavna jedinica je glasila „Ponašanje životinja“, a čas je realiziran u V- 4 razredu.

Učenici su primjenjivali već usvojene nastavne sadržaje, ali usvajali i nove na vrlo zanimljiv način, dolazeći do logičkih i samostalnih zaključaka.

Sadržaji su prezentovani  vrlo edukativno, kreativno, stručno i zanimljivo, te su časom bili zaokupljeni jednako i učenici i gosti.

Oglednom času su prisustvovali direktorica škole, pomoćnik direktorice, pedagog i kolege.

Čas je ocijenjen kao vrlo uspješan, te upućujemo pohvale i čestitke predmetnom nastavniku kao i učenicima V- 4 razreda.

FOTOGALERIJA