INDIVIDUALNO STRUČNO USAVRŠAVANJE NASTAVNIKA

Datum objave: 12.11.16 Objavio: admin

U okviru individualnog stručnog usavršavanja, nastavnica razredne nastave Amra Medar je realizovala ogledni čas iz Tjelesnog i zdravstvenog odgoja.Čas je realizovan 08.11.2016. godine u IV-3 razredu, a kao gosti su prisustvovali direktorica škole, zamjenik direktorice, pedagog, nastavnice razredne nastave, te svi učenici II i IV razreda naše škole.

Igre bez granica imaju zabavne i šaljive zadatke. Važno je razumjeti princip takmičarskih igara. Ne posmatramo pojedince, nego ekipu zbog njene snage i vrijednosti, kojom će ostvariti postavljeni cilj. Vježbe oblikovanja uz pjesmu “Dva i dva su četiri”,  bile su posebno zanimljive djeci.

Ekipe su bile označene bojama olimpijskih krugova (plava, crvena, žuta, zelena), a gosti su formirali i petu ekipu koju su označili crnim krugovima.

Različite igre su probudile veliku motivaciju i takmičarski duh kod učenika. Svi su uživali u igrama i podršci vršnjaka. Čas je završen sumiranjem rezultata, proglašenjem pobjednika, te dodjelom diploma i zahvalnica.

Čestitamo našim vrijednim učenicima i njihovoj učiteljici!

FOTOGALERIJA