IZBOR DIREKTORA DRUGE OSNOVNE ŠKOLE

Datum objave: 1.06.22 Objavio: Rialda Bibuljica

Svjedoci smo kako vrijeme veoma brzo prolazi. Čini se da su u ovim teškim vremenima obilježenim pandemijom virusa COVID-19 još brže minule godine, pa je došlo vrijeme za novi izbor direktora naše Druge osnovne škole.

Prethodne četiri godine bile su ispunjene mnogim aktivnostima, uspješno realiziranim projektima, nabavkama i opremanjima kabineta, a u vrijeme pandemije i nabavkom elektronske opreme za pomoć učenicima u praćenju nastave. Uz to su sve vrijeme postizani zavidni rezultati na takmičenjima i u nastavnom procesu. Rad škole nikada nije bio doveden u pitanje, kao ni uspjeh naših učenika. I u najtežim vremenima naša škola je realizirala prigodne sadržaje, priredbe i manifestacije, makar i u online okruženju. Također nikada u pitanje nije dovedeno ni izdavanje školskog lista pod nazivom EHO.

Dobre stvari ne treba mijenjati, a dobrim i uspješnim ljudima treba dati priliku da postignu što više. S tom mišlju 28.3.2022. godine na izbornoj sjednici održanoj u prostorijama škole povjerenje kolektiva i Vijeća roditelja Druge osnovne škole ponovo je dobio direktor Almir Ćesko koji je jednoglasno izabran za još jedan mandat na svojoj funkciji.

Poštovani direktore, čestitamo Vam na ponovnom izboru za funkciju direktora! Želimo Vam dobro zdravlje i da našom Drugom osnovnom školi usješno rukovodite i u novom mandatu!

Pripremila: Selma Bećirović

FOTOGALERIJA