JEDNODNEVNI IZLET NAŠIH UČENIKA

Datum objave: 8.10.18 Objavio: admin

Učenici od II do IX razreda naše škole su u četvrtak, 04.10.2018. godine, u pratnji razrednih starješina, direktora škole, pomoćnika i pedagogice, posjetili Sportsko-rekreativni centar “Ajdinovići“ i uživali u jednodnevnom izletu.Dan je bio ispunjen raznim zanimljivim aktivnostima uz mnoštvo zabavnih sadržaja koji su prilagođeni svim uzrastima. Prelijepo i prostrano prirodno okruženje, brojni sadržaji edukativnog i zabavnog karaktera i ljubazni domaćini, učinili su boravak naših učenika ugodnim i omogućili im zaista predivnu atmosferu.

Učenici nisu krili oduševljenje i zadovoljstvo, te su nastojali iskoristiti brojne ponuđene sadržaje i zabaviti se. Obilazak domaćih životinja, šetnja, igra na terenima za košarku, nogomet, rukomet i odbojku, domaća hrana uz boravak na čistom zraku, bili su samo dio predivno provedenog dana.

Izlet je imao i edukativni karakter i to učenje iz neposrednog okruženja, upoznavanje učenika s prirodnim ljepotama i razvijanje navika primjerenog  ponašanja u prirodi. Posjeta je doprinijela i razvoju ekološke svijesti učenika, te pozitivnog stava prema prirodi i široj društvenoj zajednici.

Također, ovom posjetom naši učenici su obilježili  i Međunarodni dan zaštitite životinja, koji se upravo obilježava 4.10.

Svoje zadovoljstvo izletom učenici su u povratku izražavali pjesmom i razdraganim smijehom.

Našim učenicima želimo još mnogo lijepih zajedničkih druženja u kojima će uživati i koje će pamtiti!

FOTOGALERIJA