Odabir najizvrsnijeg učenika škole

Datum objave: 26.12.16 Objavio: admin

Na prijedlog direktorice škole,  Nastavničko vijeće jednoglasno je izglasalo tročlanu komisiju (Azra Džino, Huseinović Mersija i Alma Arnaut Memović) koja će odabrati najizvrsnijeg učenika škole.Odabrani učenik ne mora nužno biti najbolji u ocjenjivanju, ali treba da bude neko ko je najaktivniji u nastavnim i vannastavnim aktivnostima, realizaciji projekata, promociji škole itd. Komisija je izvršila bodovanje i odabrala ime učenika, a riječ je o učenici IX -1 razreda- Nejri Hujdur.

U pratnji direktorice škole, Arnele Trešnjo, Nejra je prisustvovala svečanosti koju je ministar za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo , prof. dr. Elvir Kazazović  organizirao za  te učenike.

Svečanost je organizirana u petak, 09.12.2016. godine u Klubu galerije Collegium Artisticum, s početkom u  10 sati. Učenici Nejri Hujdur  je uručen prigodan poklon kao mali znak podrške i motivacije za njen trud i zalaganje. Ugodno sa korisnim su  spojile  tako što su nakon svečanosti  posjetile i Zimski salon knjige.

Iskrene čestitke Nejri uz želje da nastavi i dalje uspješno predstavljeti i sebe i nas…

FOTOGALERIJA