Prijem za učenike, autore likovnih radova za kalendar Općine Ilidža

Datum objave: 8.01.18 Objavio: admin

Kao i prethodnih godina, Općina Ilidža  je i ove godine za štampanje kalendara za 2018. godinu kao likovno rješenje koristila najuspješnije likovne radove učenika ilidžanskih osnovnih i srednjih škola sa motivima Ilidže.

Tim povodom, 28. decembra 2017. godine u Općini Ilidža upriličena je prezentacija općinskog kalendara za 2018. godinu te prijem za učenike osnovnih i srednjih škola čiji radovi krase kalendar kao i za njihove nastavnike likovnog odgoja.

Načelnik Općine Ilidža, prof. dr. Senaid Memić, čestitao je učenicima i njihovim nastavnicima te im tom prilikom uručio diplome i prigodne novčane nagrade.

„Vi koji ste nagrađeni treba da se ponosite i sad i u budućnosti i svako treba da radi ono što voli. Zapamtite da samo rad donosi vrijednosti i sve u što ste uložili svoj trud jednog dana će vam se pozitivno vratiti. Nadam se da će vas ove skromne nagrade motivisati za dalji rad i trud koji je ovom prilikom prepoznat. Želim vam puno sreće i uspjeha u životu“, kazao je  načelnik Memić.

Ispred Druge osnovne škole prijemu su prisustvovale učenica Kucalović Melisa u pratnji nastavnice Sanele Skenderi. Čestitamo Melisi i želimo joj još mnogo nagrada i priznanja u životu! Nadamo se da će naši učenici i dalje na različite načine uspješno predstavljati svoju školu.

FOTOGALERIJA