PROMOCIJA PROIZVODA

Datum objave: 28.05.18 Objavio: admin

Promocije su marketinške aktivnosti koje su usmjerene na kupca. U većini slučajeva vremenski su ograničene, a cilj im je povećanje prodaje. Promocija proizvoda fabrike slatkiša „Saray“ iz Turske je održana u našoj školi u četvrtak, 24.05.2018. godine. Realizator je bila marketinška agencija „Altermedia“. Promocija je održana u fiskulturnoj sali naše škole u prisustvu učenika  IV-3 razreda  i njihove učiteljice  Memija Emine.

Na zanimljiv i učenicima prilagođen način, održana  je prezentacija njihovih proizvoda u okviru projekta koji podržava saradnju s osnovnim školama. Bila je ovo izuzetna prilika da se učenici upoznaju s proizvodima koji su već na našem tržištu i koje djeca mnogo vole.

Osim edukativnog dijela prezentacije, organizovana je i zanimljiva nagradna igra. Učenici su imali priliku da kroz igru osvoje i vrijedne nagrade.

Učenje,  igra, druženje i pokloni, bili su samo dio ove zanimljive promocije. Dokazali smo da je naša škola uvijek spremna na saradnju, a sve za dobrobit naših učenika.

Zahvaljujemo se našim gostima koji su nas počastili svojim dolaskom!

FOTOGALERIJA