SVEČANO OBILJEŽAVANJE BOŽIĆA I NOVE GODINE

Datum objave: 30.12.18 Objavio: admin

U ovim posebnim prazničnim danima, naša škola pruža pravi bajkoviti ugođaj. Ukrašena je i obasjana za obilježavanje Božića i Nove godine, pa sve odiše prazničnim raspoloženjem. Radovi naših učenika, obojeni najljepšim bojama dječije mašte su dokaz ljubavi, rada i posvećenosti, pretočene u najrazličitija djela njihovih vrijednih ruku.Povodom Božića i Nove godine, već tradicionalno je u četvrtak, 27.12.2018. godine, upriličena prigodna priredba u našoj školi. U želji da pokažu svoj rad, prenesu najljepše emocije, te dočaraju praznično raspoloženje, razigrani mališani su pjesmama i plesom, oživjeli pravu zimsku bajku.

U prelijepom novogodišnjem ambijentu, velika radost i zadovoljstvo su se osjećali u svakom glasu, pogledu, osmijehu i pokretu naše dječice. Svi smo mogli uživati u veseloj atmosferi, pa smo na trenutak i mi odrasli postali nasmijana i bezbrižna djeca. Naši učenici su prisutnim vršnjacima, roditeljima i uposlenicima škole, uputili najljepše novogodišnje želje.

Zajedno se možemo radovati kraju jedne veoma uspješne godine. Željno iščekujemo Novu godinu, da svoju sreću podijelimo s porodicom i prijateljima.

Nova godina za sve nas predstavlja novi izazov i novu priliku da budemo još bolji, posvećeniji  i sretniji, uvijek spremni da pružimo pomoć,  podršku i razumijevanje.

SRETNA NOVA GODINA!

FOTOGALERIJA