Svečano obilježen Svjetski dan učitelja

Datum objave: 3.11.17 Objavio: admin

Obilježavanje Svjetskog dana učitelja, naglašava značaj ove časne i plemenite profesije. Biti učitelj nije posao, biti učitelj je voljeti, osjećati , umjeti. Vidjeti dalje nego što oko gleda, strah pretvoriti u sigurnost i ljubav, čuvati osmijeh na usnama i želju za znanjem u očima. Biti učitelj znači najlošiju situaciju pretvoriti u priliku, znati, razumjeti, brinuti.Uposlenici naše škole su prepoznali predan dugogodišnji rad naše drage učiteljice Suvade Studenović, te su joj priredili posebno iznenađenje, kao potvrdu njenog nesebičnog zalaganja u odgoju i obrazovanju mladih ljudi.  Iskrene riječi su izmamile suze na licima svih prisutnih.

…Ona je jedna od mnogih, ali ona je  samo jedna. Ne može učiniti sve, ali može učiniti nešto. Zbog toga što ne može učiniti sve, neće odbiti učiniti ono što može.

Odigrala je važnu ulogu u životu kako predškolaca i osnovaca, tako i u životu svih nas, njenih radnih kolegica i kolega. Od nje smo mogli naučiti predanost, odgovornost, požrtvovanost i istrajnost u radu i stalnom stručnom usavršavanju…

Najveća nagrada su iskrene riječi prijatelja, kao dokaz da ljudi prepoznaju one koji rade srcem i znaju u oko smjestiti sreću i nadu.

SRETAN VAM DAN UČITELJA!

Fotogalerija