INDIVIDUALNO STRUČNO USAVRŠAVANJE NASTAVNIKA

Datum objave: 10.05.17 Objavio: admin

U okviru individualnog stručnog usavršavanja, nastavnica razredne nastave Memija Emina je realizovala ogledni čas iz Likovne kulture. Čas je realizovan 03.05.2017. godine u III-3 razredu, a kao gosti su prisustvovali direktorica škole, zamjenik direktorice, pedagog i nastavnice razredne nastave.Na početku časa gosti su pozdravljeni stihovima koji nose poruku jednakosti i sreće. Uz ritmičke pokrete, učenici su otpjevali pjesmu „Bojanka“. Predstavili su se i recitalima „Boje“ i „Školski život“.

Cilj časa je bio izraditi plakat za Dan naše škole. U toku izrade plakata, objedinjeni su radovi učenika sa časova Likovne kulture, a sve je praćeno fotografijama, putem prezentacije. Posebno iznenađenje je bila pjesma „Druga osnovna škola“, koju je napisala učiteljica Emina, a svi zajedno otpjevali.

Tokom časa ponavljali su usvojene nastavne sadržaje o likovnim tehnikama, materijalima, pojmu i namjeni plakata. U učionici je bila postavljena i likovna izložba učeničkih radova.

Učenici su zajedno sa svojom učiteljicom izradili plakat za Dan naše škole. Tokom časa su pokazali pozitivan odnos prema radu, odgovornost, spretnost, urednost i kreativnost.

Pjesmom „Svi smo mi isti“, na kraju časa, poslali su veoma emotivnu i snažnu poruku jednakosti i ljubavi.

Iskrene čestitke učenicima III-3 razreda i njihovoj učiteljici!

FOTOGALERIJA