PROJEKAT „OSTVARI SVOJE SNOVE“

Datum objave: 17.05.19 Objavio: admin

Naša škola je škola koja se iz dana u dan ističe brojnim projektima, inovacijama, idejama, te velikim uspjesima učenika i uposlenika u brojnim nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Nastojimo učiniti školovanje naših učenika lijepim, zanimljivim i ugodnim. Oni se osjećaju kao važan dio odgojno-obrazovnog rada u kojem ravnopravno učestvuju i čije se mišljenje uvažava.

Deveti razred je veoma važan period kada djeca zaokruže jedno životno poglavlje svog odrastanja. U cilju čuvanja najljepših uspomena na školsko doba pokrenut je projekat „Make Your Dreams Happen“.

Projekat „Ostvari svoje snove“ se već tri godine realizuje u našoj školi kako bi maturanti ostavili trag iza sebe porukom koja ih najbolje definiše. Poruke učenika na različitim jezicima su poruke o životu, nadi i snovima. Na taj način dobiju priliku da izraze svoju osobenost i ostave svoj pečat, kako ih ne bismo zaboravili odmah po njihovom završetku osnovne škole. Slike s porukama su izložene u holu naše škole i ostaju tu do nove generacije maturanata.

Ovim projektom smo još jednom pokazali da živimo vrijednosti, razumijemo, poštujemo i uvažavamo svako dijete, pružajući mu šansu da se osjeća voljeno, prihvaćeno i poštovano.

Našim maturantima od srca želimo da im novo poglavlje u životu donese puno radosti, uspjeha i zadovoljstva!

FOTOGALERIJA