DONACIJA DVA PRINTERA FIRME TELNET

Datum objave: 15.02.23 Objavio: Rialda Bibuljica

TELNET d.o.o. je pravni subjekt  osnovan u martu 2015. godine, koji se bavi  prodajom raznovrsne informatičke opreme, hardwera i softwera. Firma je osnovana s ciljem pružanja kvalitetne usluge u oblasti prodaje informatičke opreme.  U ponudi ćete naći razne računarske komponente, stolne i prijenosne računare, pametne telefone, tablete i razne dodatke za iste, periferiju, kamere, fotoaparate, printere  itd. Povjerenje TELNET-u  su ukazali mnoge prosvjetne ustanove, privatne firme, vladine i nevladine organizacije.

Informatička oprema u školskim ustanovama je veoma važna. Stalnim unapređenjem i ulaganjem unapređujemo nastavni proces, ali i olakšavamo i samo poslovanje i onih koji nisu direktno uključeni u nastavni proces. Osluškujući potrebe naše škole, firma TELNET je posjetila Drugu osnovnu školu i donirala dva printera HP Neverstop Laser 1000n. Printeri su raspoređeni u kancelarije i nadamo se da će dugo i uspješno biti u upotrebi.

Zahvaljujemo se firmi TELNET na ovoj značajnoj donaciji i nadamo se da će i drugi poslovni subjekti imati sluha za ulaganje u obrazovne institucije.

“Obrazovanje ne mijenja svijet, mijenja ljude koji će promijeniti svijet.”

Paulo Freire

Pripremila: Irma Pamuk-Fejzić

FOTOGALERIJA