DONACIJA MASKI ZA DJECU

Datum objave: 19.11.20 Objavio: Rialda Bibuljica

DONACIJA MASKI 

Najbolji dio čovjekovog života su njegova dobra djela, a i najmanje dobro djelo je bolje od najuzvišenije namjere. Dobrota u riječima stvara povjerenje, u mislima dubinu, a u davanju stvara ljubav.

Vrijeme pandemije je vrijeme koje nam je svima donijelo mnogo iskušenja i teškoća, pa nam je svaka pomoć veoma značajna. Saradnja naše škole sa lokalnom zajednicom je uvijek bila na zavidnom nivou. Naši prijatelji i saradnici su rado pomagali i pružali potrebnu podršku našim učenicima i uposlenicima. Sada, kada je nužno provođenje epidemioloških mjera, maske i dezinfekcijska sredstva su od izuzetne važnosti. Predstavnici firme „HUKIĆ TURS“ d.o.o. su još jednom dokazali da su istinski prijatelji naše škole, te su za potrebe provođenja epidemioloških mjera, donirali značajan broj zaštitnih maski. Ova vrsta pomoći se pokazala kao veoma korisna zbog trenutne epidemiološke situacije. Donacija predstavlja još jednu potvrdu naše dugogodišnje saradnje i prijateljstva.

Firma „HUKIĆ TURS“ d.o.o. već 20 godina pruža usluge prijevoza putnika u zemlji i inostranstvu. Od dana osnivanja, sljedbenici su inovacija u radu. Danas posjeduju udobne, vrhunski opremljene autobuse visoke turističke klase.  Zadovoljni putnici su uvijek bili njihova najbolja preporuka.

Zahvaljujemo se svim našim prijateljima i saradnicima koji u ovom teškom i izazovnom vremenu misle na nas, te nastoje da nam pomognu. Želja nam je da svi slijedimo dobra djela, a ne samo lijepe riječi.

Pripremila: Emina Memija