Donacija Vijeća roditelja JU “Drugoj osnovnoj školi”

Datum objave: 22.03.21 Objavio: Rialda Bibuljica

Iako nas je online nastava zatekla nespremne i neopremljene, danas je stanje mnogo bolje. Za to moramo zahvaliti našim prijateljima i saradnicima iz zajednice, a između njih bismo izdvojili Vijeće roditelja naše škole, koje je na različite načine pomagalo i još uvijek pomaže.

Vijeće roditelja Druge osnovne škole Ilidža/Hrasnica u prošlom polugodištu pokrenulo je inicijativu za nabavku računarske opreme – laptopa za potrebe naše škole. Ovom akcijom nastojalo se olakšati nastavni proces i omogućiti kvalitetan rad svim učesnicima nastavnog procesa. Ukupna vrijednost ove donacije je 1.333 KM i ista je uručena u našoj školi, koja je sada bogatija za još jedan laptop.

Direktor škole mr. Almir Ćesko zahvalio se Vijeću roditelja i pohvalio dosadašnju dobru saradnju koja će,ako Bog da, biti nastavljena i u narednom periodu, a sve u cilju pružanja što boljih uslova za odvijanje nastavnog procesa. Ovaj laptop će olakšati rad svim učesnicima nastavnog procesa i bit će raspoređen tamo gdje to bude najpotrebnije. Veliko HVALA našem Vijeću roditelja na ovoj materijalnoj i moralnoj podršci koja nam je svima potrebna u ovom teškom vremenu!

Pripremila: Selma Bećirović