ISPRAĆAJ KOLEGICE

Datum objave: 6.10.19 Objavio: admin

Na svakom koraku prati nas veliki izazov da postižemo uspjehe. Svaki posao koji koristi čovječanstvu je uzvišen, jer ako ste dovoljno fleksibilni, kako biste napredovali i učili, imat ćete sreću, sklad, zadovoljstvo i produktivnost. Početak nove školske godine nam je donio mnogo radosti, ali ovaj početak ćemo sigurno dugo pamtiti. Nakon dugogodišnjeg zajedničkog rada, kolegica Ćesko Sanida se zbog promjene radnog mjesta, oprostila od našeg kolektiva. To ne umanjuje našu tugu zbog odlaska jedne vrijedne i odgovorne kolegice, koja je u svakom trenutku bila tu za nas. Svi smo mi u  našoj školi kao jedno. Radimo i trudimo se, pomažemo i hrabrimo jedni druge, idemo naprijed, pa je svaki rastanak za nas ogroman gubitak.

U prepunoj zbornici škole, u prisustvu svih uposlenika, upriličen je prigodan ispraćaj naše Sanide. Uručen joj je i poklon, da nas nikada ne zaboravi. Željeli smo da joj se bar na ovaj skroman način zahvalimo za godine koje je provela radeći u našoj školi, pružala nam pomoć i podršku, pomagala i savjetovala. Nesebično je pristupala svom radu, a zadatke koji su bili postavljeni pred njom, završavala je odgovorno i predano. Bila je vrijedan radnik, prijatelj i oslonac, a svojim nesebičnim zalaganjem je obilježila jednu deceniju naše škole.

Ne trebamo žuriti kroz život, jer život nije trka. On je jedno prelijepo zajedničko putovanje. Našoj dragoj Sanidi želimo da joj život bude najljepše putovanje uz porodicu i prijatelje, da joj svaki trenutak donosi radost, a da svaki njen korak bude korak prema uspjehu i sreći.

FOTOGALERIJA