Jesenji izlet na Igman

Datum objave: 30.10.19 Objavio: admin

U ponedjeljak, 14. oktobra 2019. godine, sunčano jutro okupilo nas je u školskom dvorištu čekajući autobuse koji će nas odvesti na naš jesenji izlet. Odredište je bilo Veliko polje planine Igman, a za put su bili spremni učenici predmetne nastave u pratnji svojih razrednika, nastavnika i člnova Uprave škole.

Iako je jutro bilo svježe i prohladno, dan je bio sunčan i topal, kao stvoren za opuštanje i igru u prirodi. Naši učenici su imali priliku provesti nekoliko sati na svježem zraku i u predivnom ambijentu ukrašenom jesenjim bojama. Smijeh, igra, cika i pjesma naših učenika odjekivala je mirnom prirodom, a Veliko polje se zašarenilo od dekica, lopti i vesele djece.

Ni nastavnicima nije bilo loše. Na suncem obasjanom Igmanu našli su načina da se opuste i odmore, neki i poigraju sa svojim učenicima. Razrednici su uvijek budnim okom pazili na svoje učenike, tako da je izlet prošao u najboljem redu bez ikakvih loših uspomena.

Negdje oko 14 sati, počistili smo sve što je iza nas ostalo i polako se uputili ka autobusima, vraćajući se kući. Bilo nam je teško napustiti ovaj očaravajući predio, ali vratit ćemo se mi opet. Zahvaljujemo se našim učenicima što su svojim lijepim ponašanjem dokazali da su vrijedni svake pohvale.

FOTOGALERIJA