POČETNA TAČKA SVAKOG USPJEHA JE ŽELJA. (N. HIL)

Datum objave: 5.11.23 Objavio: Rialda Bibuljica

Zlatna medalja iz Beograda

Na nedavno završenom profesionalnom AJP međunarodnom turniru u Beogradu na kojem su sudjelovali natjecatelji iz više od trideset zemalja širom svijeta, Jusuf Tutnić, naš učenik IV-2 odjeljenja, ostvario je nevjerovatan uspjeh. U kategoriji dječaka, osvojio je PRVO mjesto i ZLATNU medalju, čime je još jednom potvrdio svoj izuzetan talenat i posvećenost BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) sportu.

Njegovo izvanredno postignuće nije samo u vidu pobjeda, već i načina na koji ih je postigao. Učenik Jusuf Tutnić je sve borbe završio submisijom, što znači da su njegovi protivnici predali mečeve. Submisija je tehnika u BJJ-u kojom se kontrolira i prisiljava protivnika da preda borbu, čime se pruža sigurnost i integritet svih sudionika. Ono što je još impresivnije jeste to da su sve borbe ukupno trajale 1 minutu i 33 sekunde što jasno pokazuje dominaciju nad svojim suparnicima.

AJP turniri su iznimno prestižni iz više razloga. AJP turniri privlače vrhunske BJJ sportaše iz različitih dijelova svijeta stvarajući visoku konkurenciju i priliku za natjecatelje da se natječu sa najboljima. Time je pobjeda našeg Jusufa još značajnija. Kvalitet organizacije AJP turnira se ističe visokom profesionalnošću osiguravajući pravično i sigurno natjecanje. Sudjelovanje na AJP turniru omogućava mladim sportašima pa tako i našem Jusufu da steknu neprocjenjivo međunarodno iskustvo i razviju svoje vještine.

Naš učenik Jusuf Tutnić već pet godina vrijedno trenira BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) i zajedno sa svojim trenerima iz kluba se marljivo pripremao za ovaj turnir, a njegove impresivne submisije i brze pobjede odražavaju njegovu posvećenost i strast prema BJJ sportu.

Ponosni smo što se možemo pohvaliti našim učenicima, izvanrednim talentima i nadamo se da će nastaviti postizati istaknute rezultate u budućnosti. Želimo mnogo sreće našem Jusufu i još mnogo osvojenih zlatnih medalja. Sretno, Jusufe!

Pripremila: Irma Pamuk-Fejzić

FOTOGALERIJA