POSJETA NIŽIH RAZREDA KINU CINEPLEXX

Datum objave: 4.01.23 Objavio: Rialda Bibuljica

8.12.2022. godine, učenici prvih i drugih razreda naše škole su išli u kino Cineplexx.  Gledali su crtani film „Dječak delfin“.  Također 22.12.2022. godine su i treći razredi posjetili kino. Gledali su crtani film „Mačak u čizmama“. Učenici su išli u pratnji pedagogice Memić Indire i njihovih učiteljica prvog, drugog i trećeg razreda.

Cineplexx je novootvoreno kino austrijske kino grupacije, smješteno na području Općine Centar, u blizini hotela Holiday. Kino je moderno opremljeno, uz vrhunsku tehnologiju za potpuni ugođaj gledanja internacionalnih i lokalnih filmova.

Svi učenici su uz karte dobili kokice i sokić i uživali u projekciji. Bili su nadasve pažljivi i upijali svaku scenu filma. Filmovi su trajali po 90 minuta i bili veoma poučni. Nakon toga, učenici su se vratili nazad u Hrasnicu autobusom. Hukić Tours je vozio naše učenike od Hrasnice do kina i nazad.

Zahvaljujemo uposlenicima kina Cineplexx na gostoprimstvu, Hukić Tours na divnoj vožnji, a također našim učiteljicama i pedagogici na brizi o našoj dječici. Ovo je bilo prekrasno provedeno vrijeme i divno iskustvo za naše đake.

Pripremila: Sanela Pekić

FOTOGALERIJA