PRIREDBA POVODOM DANA DRŽAVNOSTI

Datum objave: 26.11.19 Objavio: admin

U  četvrtak, 21.11.2019. godine, u prostorijama naše škole, održana je svečana priredba povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine. 

Vrijedni učenici naše škole i voditelji sekcija su pripremili prigodan kulturno-umjetnički program. Djevojčice i dječaci, zajedno na sceni, u bojama državnih obilježja naše domovine, bili su simbol jedinstva, mladosti i nade u bolju i svjetliju budućnost. Veoma emotivnim nastupom izmamili su suze na licima svih prisutnih. Prenijeli su snažne poruke mira, ljubavi i zajedništva. Nije bilo teško prepoznati iskrenost u njihovim očima i ljubav u njihovim srcima. Žele zemlju bez suza, bola i tuge. Zemlju u kojoj će živjeti svoje snove, jer Bosna i Hercegovina je sehara, ona je pečat istine i pravde, dokaz da uvijek postoji nada u bolje sutra.

Sve je bilo u znaku državnih obilježja i boja naše zastave. Uz pozitivne emocije i ljubav prema domovini, prikazani sadržaji su nosili iskrene i snažne poruke mira i zajedništva.

Bila nam je izuzetna čast učestvovati na svečanosti posvećenoj našoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini. Iskrene čestitke vrijednim učenicima i njihovim nastavnicima.

Našim učenicima, roditeljima, uposlenicima škole i svim državljanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan državnosti!

FOTOGALERIJA