SREBRO, ALI ZLATNOG SJAJA!

Datum objave: 27.12.23 Objavio: Rialda Bibuljica

Općinsko takmičenje u rukometu i odbojci

U organizaciji JU KSC Ilidža, 18. i 19. decembra 2023. godine, održano je Općinsko takmičenje u rukometu i odbojci za učenike osnovnih škola sa područja općine Ilidža. Djevojčice su se takmičile u rukometu, a dječaci u odbojci. Naša škola je svojim učešćem u ovom takmičenju ostvarila zapažen rezultat.

Naše rukometašice su osvojile fantastično DRUGO MJESTO i time nastavile ostvarivati seriju odličnih rezultata u posljednje vrijeme. Rukometašice je pripremao nastavnik Mirza Valjevac, a veliki doprinos u samoj pripremi dao je i naš pripravnik Alen Čukurija.

Učenice koje su predstavljale našu školu su: Ajla Bašalić, Nejla Lokvančić, Hana Ribica, Ema Čimpo, Amina Poljak, Dija Hrasnica, Ajna Pilavdžija, Đana Sijerčić, Amina Bekrija, Nejla Šahović, Esma Spahović, Nejla Tutun, Džemila Mahmutović, Adna Zametica, Ajna Ćosić, Lemeana Memić i Ilma Bećirović.

Našim dragim rukometašicama, kolegama Mirzi i Alenu, ovim putem upućujemo iskrene čestitke i želimo im mnogo sreće i uspjeha u narednim takmičenjima.

Pripremila: Irma Pamuk-Fejzić

FOTOGALERIJA