JESENJI IZLET ZA UČENIKE DRUGE OSNOVNE ŠKOLE

Datum objave: 10.10.23 Objavio: Rialda Bibuljica

U petak 6.10.2023. godine održan je jesenji izlet za učenike Druge osnovne škole. Izlet je realiziran na tri lokacije. Prvačići su se družili sa svojim učiteljicama u dvorištu škole, učenici trećih razreda su posjetili Zoološki vrt Bambi, a sva ostala odjeljenja Druge osnovne škole su provela prijepodne na obližnjem izletištu Stojčevac.

Tmurno jesenje jutro ipak je obasjalo sunce i izlet je prošao u dobrom raspoloženju za sve učesnike. Mališani su u igri i zabavi naučili nešto novo o jeseni i biljnom i životinjskom svijetu koji nas okružuje, a malo stariji učenici su vrijeme na izletu proveli u zdravoj igri i rekreaciji uživajući u prirodnim ljepotama našeg Stojčevca, koji je ove godine bio zanimljiv i drugim školama Kantona Sarajevo.

Nakon nekoliko sati provedenih u prirodnom ambijentu uslijedio je povratak prema školskom dvorištu u 13:30 sati. Nadamo se da je boravak u prirodi na čistom zraku godio svima te da će se uskoro organizirati novi rekreativno-edukativni sadržaji za naše učenike. Kako su se proveli učenici na ovom izletu, pogledajte u fotogaleriji!

Pripremila: Selma Bećirović

FOTOGALERIJA