NABAVKA NOVOG KOPIR-APARATA

Datum objave: 5.12.22 Objavio: Rialda Bibuljica

Nastavni materijal često sadrži mnogo listića, zadataka, testova, vježbica… Savremena tehnologija nam je olašala pripremu materijala za časove, a kada u školi imate mogućnost umnožiti sav taj materijal neophodan za rad, tada je mnogo laše raditi.

U našoj Drugoj osnovnoj školi uvijek se radilo na tome da se olakša rad učenicima i uposlenicima, pa smo imali mogućnost korištenja kopir-aparata za pripremu nastavnog materijala. Sada će nam taj posao biti još lakši i kvalitetniji, jer je Uprava škole iz vlastitih sredstava obezbijedila novi kolorni kopir-aparat marke Canon sa tonerima u boji. U te svrhe izdvojeno je ukupno 5.231,99 KM. Novi kopir-aparat bit će smješten u kancelariji administrativne radnice Lamije Leleta, a stari će biti preusmjeren na korištenje u produženom boravku.

Osjećati zahvalnost, a ne izraziti je, isto je kao i zamotati poklon, a ne pokloniti ga.” Zato se od sreca želimo zahvaliti Upravi škole na izdvojenim sredstvima i unapređenju uslova rada za sve uposlenike i učenike! Nadamo se da će nam svima ovaj kopir-aparat mnogo koristiti i dugo trajati.

Pripremila: Selma Bećirović

FOTOGALERIJA