DODJELA PRIZNANJA NAJUSPJEŠNIJIM UČENICIMA DRUGE OSNOVNE ŠKOLE

Datum objave: 27.06.24 Objavio: Rialda Bibuljica

Kraj školske godine je prilika da se sumiraju postignuti rezultati. Možemo se pohvaliti uspjehom naših učenika u učenju i vladanju tokom protekle školske godine, ali imamo potrebu istaći i pohvaliti i one učenike koji su pored redovnih obaveza uspjeli ostvariti uspjeh i u vannastavnim aktivnostima. O tome svjedoče svi dosadašnji prilozi o uspjesima naših učenika na općinskim i kantonalnim, a bogami i federalnim nivoima takmičenja.

Uprava škole organizirala je svečani prijem 21.6.2024. godine u multimedijalnoj sali za učenike koji su postigli jedno od prva tri mjesta na općinskom, kantonalnom ili federalnom takmičenju u pojedinačnoj ili ekipnoj kategoriji. S ponosom se možemo pohvaliti da je priznanja dobilo ukupno 68 učenika koji su ime Druge osnovne škole osvjetlali svojim zapaženim uspjehom!

Dragi učenici, slavimo vaš dosadašnji uspjeh, ali zapamtite da uspjeh nije destinacija, već putovanje. To je proces kontinuiranog napredovanja, stalnog učenja i rasta. Važno je nastaviti se razvijati, postavljati nove ciljeve i raditi na njihovom ostvarenju.

Ovom prilikom želimo čestitati svim nagrađenim učenicima, sa željom da se njihovi uspjesi i dalje nižu kako u školi, tako i na životnim stazama!

Pripremila: Selma Bećirović

FOTOGALERIJA