NABAVKA NOVIH RAČUNARA I RAČUNARSKE OPREME

Datum objave: 28.11.21 Objavio: Rialda Bibuljica

Digitalizacija u obrazovanju je proces koji nema alternativu. To je realna potreba u svim obrazovnim ustanovama, ukoliko želimo uhvatiti korak sa razvijenim obrazovnim sistemima. Kvalitetno obrazovanje je svima nama važno, a interes i potrebe djece moraju ići u korak s vremenom i biti prioritet za sve nas.

Vjerujemo da smo mi u Drugoj osnovnoj školi na pravom putu da to ostvarimo. Uprava škole, na čijem se čelu nalazi direktor Ćesko Almir, tokom svih ovih godina uspijeva iznova obezbijediti nove računare i računarsku opremu za učenike i nastavnike naše škole. Tako smo u školi i ove godine, iz vlastitih sredstava, opremili dva kabineta novim laptopima, u ukupnoj vrijednosti od 2.197,98 KM. Novim laptopima su opremljena dva kabineta za razrednu nastavu.

Ovom prilikom iskazujemo zahvalnost i podršku Upravi naše škole u nastojanju da naši učenici i nastavnici imaju na raspolaganju savremena nastavna sredstva, bez kojih se ne može zamisliti kvalitetan nastavni proces u vremenu u kojem živimo.

Pripremila: Vildana Jahić

FOTOGALERIJA