Proglašenje najboljih literarnih radova

Datum objave: 25.12.19 Objavio: admin

Činjenica da je cjelokupno znanje sadržano u bibliotekama, pokazala se i ovaj put istinitom. Na nedavno održanoj promociji romana „Psi s raskrsnice“, autorice Elmire Helać-Mekić, organizirano je natjecanje u pisanju literarnih radova na temu „Kućni ljubimci.“ Radove su mogli pisati svi zainteresirani učenici III i IV razreda naše škole, kao i učenici Četvrte osnovne škole.

U utorak, 3.12.2019. godine u biblioteci Doma kulture naše cijenjene bibliotekarke, gospođe Esme Merdžanić upriličeno je proglašenje rezultata ovog literarnog natječaja. Druženju su prisustvovali svi učenici koji su aplicirali na ovaj natječaj, a neki su i pročitali svoje literarne radove. Komisija za odabir najboljih literarnih radova je imala zaista težak zadatak, jer je bilo potrebno od svih pristiglih radova izabrati samo tri najbolja i najuspješnija. Prvo mjesto osvojila je učenica Ema Čimpo III-3, drugo mjesto osvojio je učenik Mahir Ćosović III-1, a treće mjesto osvojila je učenica Adna Bradarac III-4. Učenici su kao nagradu dobili novo književno djelo „Psi s raskrsnice“, koje je, podsjećanja radi, ilustrovala naša bibliotekarka, Enesa Ustamujić-Sejdić, a u čijoj su pratnji učenici ovom prilikom i bili.

Koristimo se prilikom da uputimo najiskrenije čestitke našim vrijednim učenicima i da se zahvalimo spisateljici, gospođi Elmiri na poklonjenim knjigama!