IZLET NA STOJČEVAC ZA UČENIKE KORISNIKE USLUGA PRODUŽENOG BORAVKA

Datum objave: 29.05.22 Objavio: Rialda Bibuljica

Priroda je naša učionica i mjesto gdje djeca na aktivan način nauče više o sebi i svijetu koji ih okružuje. Boravak i druženje s vršnjacima u prirodi jedinstven je doživljaj za svako dijete.

U petak, 20.05.2022. godine upriličen je izlet za učenike korisnike usluga produženog boravka. Voditelj produženog boravka Fatka Subašić i nastavnik Mirza Valjevac su u saradnji sa članovima Uprave škole organizovali izlet na Stojčevac za pomenute učenike.

Učenici su u pratnji nastavnika prošetali od škole do Stojčevca. Po dolasku na odredište učenici su imali kraći odmor, a zatim ručak koji je bio organizovan u sklopu izleta. Proveli su divan dan u igri i zabavi. Organizovane su takmičarske igre, društvene igre, te vrijeme za slobodne aktivnosti. Istinski su uživali u svakom trenutku, divnom okruženju i proljetnom suncu. Izlet je bio idealna prilika da se odmore od svakodnevnih aktivnosti, da promjene okruženje i uživaju u drugačijem ambijentu.

Na samom kraju dana bilo je vidno zadovoljstvo i sreća na licima naše djece, što je ujedno najbolji pokazatelj uspješno realizovanog izleta.

Pripremila: Vildana Jahić

FOTOGALERIJA