OBILJEŽENI NOVOGODIŠNJI PRAZNICI

Datum objave: 1.01.21 Objavio: Rialda Bibuljica

SVEČANO OBILJEŽENI NOVOGODIŠNJI PRAZNICI

Nova godina za sve nas predstavlja novi izazov i priliku da budemo još bolji, posvećeniji  i sretniji, uvijek spremni da pružimo pomoć, podršku i razumijevanje. Ove godine želje nam nisu skromne, jer njihove vrijednosti su ogromne. Potreban nam je osmijeh na licu, lijepa riječ, prijatelj i zagrljaj. Radujemo se sitnicama, uz želju da ostanemo zdravi i vedri.

Nova godina je prilika da uživamo u pravom bajkovitom ugođaju, prenesemo najljepše emocije i sve obojimo bojama dječije mašte. Online priredba koja je upriličena u četvrtak, 31.12.2020. godine, na platformi Office 365 i web stranici naše škole, dokaz je velike ljubavi, rada i posvećenosti naših učenika i njihovih nastavnika. Zajednička želja je bila pružiti radost i nadu za bolje sutra našim učenicima, njihovim roditeljima, uposlenicima i svim prijateljima naše škole. U želji da pokažu svoj rad, prenesu najljepše emocije, te dočaraju praznično raspoloženje, razigrani mališani su pjesmama, plesom, recitalima i igrokazima, oživjeli pravu zimsku bajku. U prelijepom novogodišnjem ambijentu, velika radost se osjećala u svakom glasu, pogledu, osmijehu i pokretu naše dječice. Na trenutak smo i mi odrasli postali nasmijana i bezbrižna djeca. Pjesmom, plesom i glumom, naši učenici su svima uputili najljepše novogodišnje želje.

Zajedno se možemo radovati kraju jedne veoma teške i izazovne godine. Nadamo se da će nam ova godina biti bolja i da ćemo se moći zajedno radovati svakom novom danu.  

Pripremila: Emina Memija

FOTOGALERIJA