PODJELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

Datum objave: 13.02.22 Objavio: Rialda Bibuljica

Velika je sreća obradovati najmlađe povodom novogodišnjih praznika. Tako je u našoj školi, u mjesecu decembru, realizirana aktivnost podjele prigodnih novogodišnjih poklona-paketića za određen broj naših učenika. Ova aktivnost je uspješno realizirana zahvaljujući ljudima plemenitog srca, velikim prijateljima naše škole, koji su obezbijedili prvi dio ovih poklona i uljepšali našim učenicima novogodišnje praznike.

Uprava naše škole, na čijem se čelu nalazi uvaženi direktor Almir Ćesko, pobrinula se i obezbijedila drugi dio novogodišnjih paketića. Ove paketiće, koji su bili u vidu kvalitetnog školskog pribora, dobili su naši dragi prvačići, i to ukupno 67 učenika.

Igraona “Zemlja čuda” iz Hrasnice je i ove godine obradovala dio naših učenika novogodišnjim poklonima.

“Naša djeca se izuzetno raduju paketićima koje dobiju, kao i svemu što Druga osnovna škola radi za nas, kako danas, tako i tokom cijele godine. Mnogo smo zahvalni na svemu ovim humanim ljudima i nesebičnim sugrađanima”, poručio je jedan od roditelja.

Zahvaljujemo se na saradnji i uloženom trudu svim dobrim ljudima koji su ovom lijepom gestom izmamili osmijeh na licima i radost u srcima naših učenika. Velika nam je želja da našu saradnju nastavimo i u budućnosti.

Pripremila: Vildana Jahić

FOTOGALRIJA